Op 29 maart 2020 wordt in het Van der Valk hotel in Nijmegen-Lent een ‘Mode-Lifestyle Event’ georganiseerd. Deze bijzondere middag met inspirerend programma mag geen enkele vrouw missen!

Het event start om 14.00 uur op de eerste etage van het hotel. Laat u inspireren door de lezing van Angela Maas, hoogleraar cardiologie voor vrouwen, en geniet van de lezing ‘’ De overgang te Lijf ‘’ van Isa Hoes en Medina Schuurman, de initiatiefnemers en oprichters van I’M. Ga lekker shoppen bij de bijzondere stands van diverse ondernemers of volg een workshop. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje!   

Het voorlopige programma is als volgt:
14.00 uur – ontvangst met een hapje en een drankje
14.15 uur – welkom en opening van het event door Marije van der Valk
14.30 uur – interactieve lezing door Prof. dr. Angela Maas
15.00 uur – start workshops (kies bijvoorbeeld voor salsa-dansen of bloemschikken!)
16.00 uur – lezing ‘’de overgang te lijf’’ van Isa Hoes en Medina Schuurman 
17.15 uur – afsluiting door Prof. dr. Angela Maas
17.30 uur – einde: met volle tassen weer naar huis!

*gedurende de hele middag kunt u langs de verschillende standhouders lopen, shoppen en uw gezondheid laten testen, genieten van een ontspannende massage en uw kleurenhart te laten spreken.

De opbrengst van het event gaat volledige naar onderzoek ‘’Hartschade bij Borstkanker’’.

Het blijkt dat 15% van de vrouwen tijdens of (lang) na de behandeling voor borstkanker hartschade oploopt, vaak zonder dat dit ontdekt wordt. Meer onderzoek naar de oorzaken en juiste behandeling zijn nodig, juist omdat de kwaliteit van leven bij patiënten met borstkanker de laatste 10 jaar alleen maar verbeterd is. 

Kaarten à € 15,= inclusief non alcoholische dranken zijn te bestellen via info@hartvoorvrouwen.nl