Nysingh

Op 5 februari 2016 is Nysingh advocaten-notarissen een samenwerking aangegaan met Hart voor Vrouwen. Nysingh heeft ruim 90 advocaten en notarissen en heeft vestigingen in Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. Nysingh is een hoogwaardige juridische dienstverlener en werkt voor bedrijven, instellingen en overheden. De klantgerichte bedrijfscultuur is de basis van waaruit zij werken. In de regio is Nysingh marktleider en in de nationale markt en in deelmarkten een top tien speler. Het kantoor onderscheidt zich door haar bedrijfscultuur en de mensen die er werken; klantgericht, transparant, doortastend, sympathiek en betrokken.

Marktgroepen
De specialisten van Nysingh werken vanuit verschillende rechtsgebieden intensief samen. Dit doen zij voor klanten in de branches:

  • Zorg
  • Insurance
  • Handel & Industrie
  • Food & Agri
  • Overheid
  • Onderwijs

Daarnaast heeft Nysingh een speciale focus op Familiebedrijven, Innovatie, Fashion & Design, ICT en Vastgoed & Bouw. De advocaten en notarissen in een marktgroep delen hun juridische kennis, marktkennis en ervaring. Zo weten ze wat er speelt en kunnen ze snel schakelen door bij vraagstukken de juiste specialisten aan klanten te koppelen. Deze focus en samenwerking zorgt ervoor dat ze hun klanten optimaal kunnen bedienen. Als ‘partner in business’.

MVO
Nysingh onderneemt met oog en aandacht voor de wereld. Hart voor Vrouwen is een belangrijk initiatief voor het bevorderen van de gezondheid van vrouwen. Nysingh ondersteunt dit omdat onderzoek en bewustwording levens van vrouwen redt of verlengt.

Contact
Heeft u juridische hulp of gespecialiseerde kennis nodig? Neem contact op met een van de specialisten via info@nysingh.nl of kijk op de website www.nysingh.nl. Zij helpen u graag.

Opmaak 1

Deloitte

Deloitte is de merknaam waaronder tienduizend toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Als grote zakelijke dienstverlener heeft Deloitte niet alleen een economische maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deloitte streeft ernaar om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Daarom hebben zij besloten om zich aan te sluiten bij Hart voor Vrouwen onderzoeksfonds Radboudumc. logo deloitte

Mooi ben jij!

Met een uniek samengestelde collectie (kleding, schoenen, accessoires en living) is Mooi ben jij gevestigd in Doetinchem. De winkel is sfeervol en prachtig ingericht. Vrouwelijk en stoer. Aan de tafel bij Mooi ben jij is altijd plek voor een lekkere kop koffie of thee. Een inspirerende plek…. speciaal voor jou. Zo inspireerde een lezing van Prof. A. Maas Sabine Hoogenkamp, eigenaresse Mooi ben jij!Het verhaal raakte haar zo dat Sabine heeft aangegeven zich graag als ambassadeur van onze stichting in te zetten. Wij kijken uit naar de samenwerking met Sabine. logo mooi

Arth Events

Arth Events maakt van iets bijzonders iets unieks. Zij verzorgen op maat gemaakte, kleinschalige evenementen voor zowel zakelijk als privé met Kunst en Cultuur als rode draad met maximaal 200 personen. Zo kan men denken aan jubilea, fondsenwervingen, diners, partnerprogramma’s, ontvangsten, heidagen en gezellige teamtripjes. Art for Heart is een samenwerking tussen Hart voor Vrouwen en Arth Events in de vorm van fondsenwerving d.m.v. het opzetten van groepen vrouwen die de stichting een warm hart toe dragen. De jaarlijkse bijdrage is € 500,00 p.p. waarvoor de deelnemers niet alleen Hart voor Vrouwen steunt maar daarvoor ook vier unieke (dag) evenementen geheel in het teken van kunst en emotie terug krijgt. Daarnaast zal een groot jaarlijks evenement worden georganiseerd voor alle betrokkenen. www.arthevents.nl arth