Livera

Livera is opgericht in 1969 door een vijftal ondernemers. De inmiddels full-franchise organisatie is een begrip in het Nederlandse retail landschap, met ruim 100 speciaalzaken. Met haar 50 jarig bestaan kan ze met recht zeggen over een enorme expertise te beschikken en de vrouw als geen ander te begrijpen. Livera is er voor alle vrouwen en biedt een diversiteit aan moderne en modieuze lingerie-, nacht- en badmode die voldoet aan ieders wensen.

Van der Valk

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is een echt familiebedrijf. De directie wordt gevormd door Marije van der Valk en haar partner Thijs Boomkens. Marije, 4e ‘Valk-generatie’, is de dochter van Peter en Gera van der Valk, die vanaf 1980 het toenmalige ‘Café-pension West-End’ hebben opgebouwd tot het huidige Van der Valk Hotel Arnhem.

Deloitte

Deloitte is de merknaam waaronder tienduizend toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Als grote zakelijke dienstverlener heeft Deloitte niet alleen een economische maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deloitte streeft ernaar om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Daarom hebben zij besloten om zich aan te sluiten bij Hart voor Vrouwen onderzoeksfonds Radboudumc.

Mooi ben jij!

Met een uniek samengestelde collectie (kleding, schoenen, accessoires en living) is Mooi ben jij gevestigd in Doetinchem. De winkel is sfeervol en prachtig ingericht. Vrouwelijk en stoer. Aan de tafel bij Mooi ben jij is altijd plek voor een lekkere kop koffie of thee. Een inspirerende plek…. speciaal voor jou. Zo inspireerde een lezing van Prof. A. Maas Sabine Hoogenkamp, eigenaresse Mooi ben jij! Het verhaal raakte haar zo dat Sabine heeft aangegeven zich graag als ambassadeur van onze stichting in te zetten. Wij kijken uit naar de samenwerking met Sabine.

10DAYS

Opgericht in 2007 door twee free-spirits; Barbara Hilbrink & Myon Veenendaal. 10DAYS is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. Om fashion te veranderen. De mogelijkheid bieden een eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen, met minder. Een kledingkast vullen met alleen maar kleding die je echt leuk vindt. Ook morgen en volgend jaar. Volg je hart, niet de trends.
Met deze gedachte ontstond onze eerste 10DAYS collectie: een creatieve mix van verschillende stijlen, die een tijdloze en tegelijkertijd persoonlijke garderobe vormen. Duurzaam en dynamisch. Deze uitdaging werd het startpunt voor 10DAYS lifestyle en inspireert hen nog elke dag om te bouwen aan tijdloze, seizoensloze, leeftijdsloze en gender-neutrale collecties. Because your wardrobe is our gallery. www.10dayslifestyle.nl