Uw steun maakt het verschil

Hart voor Vrouwen is op zoek naar vrijwilligers die de stichting een warm hart toedragen. Onze organisatie zou niet kunnen bestaan zonder de tomeloze inzet van particulieren en bedrijven die op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden aan Hart voor Vrouwen. Dit varieert van donaties, het beschikbaar stellen van producten en diensten tot het organiseren van evenementen.

Word vrijwilliger

Hart voor Vrouwen  krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Dus van u! Bent u creatief, heeft u tijd en vindt u het leuk om bij te dragen aan deze stichting? Meld u dan nu aan als vrijwilliger!

Ja, ik word vrijwilliger!

Kom in actie

Wilt u ook in actie komen voor Hart voor Vrouwen? Denk hierbij aan het organiseren van een evenement, sponsorloop, verkoop tweedehands kleding, gala of bijvoorbeeld een kunstveiling. Wij juichen ieder initiatief toe en we ondersteunen u graag bij uw actie. Met uw actie steunt u wetenschappelijk onderzoek om onze patiënten meer perspectief te bieden op kwalitatief goed leven en zelfs genezing.

Ja, ik wil in actie komen!

Word hartsvriendin

Binnenkort kunt u bij Hart voor Vrouwen hartsvriendin worden. Hartsvriendinnen is bedoeld voor vrouwen die vol in het leven staan, in aanraking zijn geweest met Hart- en Vaatziekten en graag samen met andere vrouwen informatie uitwisselen. Daarnaast houden wij de hartsvriendinnen door middel van een app op de hoogte over lifestyle, wetenschap, evenementen, mode tips en kunnen de hartsvriendinnen gebruik maken van exclusieve kortingen.

Hebben wij u interesse gewekt en wilt u graag meedenken over het format hartsvriendinnen dan nodigen wij u graag uit om samen met ons en andere vrouwen van gedachten te wisselen over het format van Hartsvriendinnen.

Ja, ik word hartsvriendin!

Word vrijwilliger!

Hoe gaat het in zijn werk?

Hebben wij uw interesse gewekt? Meld u dan aan in het contactformulier hiernaast. Wij nemen dan contact met u op!