Uw steun maakt het verschil

Hart voor Vrouwen is op zoek naar vrijwilligers die de stichting een warm hart toedragen. Onze organisatie zou niet kunnen bestaan zonder de tomeloze inzet van particulieren en bedrijven die op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden aan Hart voor Vrouwen. Dit varieert van donaties, het beschikbaar stellen van producten en diensten tot het organiseren van evenementen.

Word vrijwilliger

Hart voor Vrouwen  krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Dus van u! Bent u creatief, heeft u tijd en vindt u het leuk om bij te dragen aan deze stichting? Meld u dan nu aan als vrijwilliger!

Ja, ik word vrijwilliger!

Kom in actie

Per dag overlijden er meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten . Dit doordat de ziekte zich bij vrouwen minder duidelijk aandient. Samen met jou willen wij vooruitgang boeken in onderzoek wat tot meer perspectief op een kwalitatief goed leven of zelfs genezing kan zorgen.

Help je mee? Dat kan, doneer of kom zelf in actie door je actie aan te melden via https://hartvoorvrouwen.voorradboudfonds.nl!

Ja, ik wil in actie komen

Word hartsvriendin

Binnenkort kunt u bij Hart voor Vrouwen hartsvriendin worden. Hartsvriendinnen is bedoeld voor vrouwen die vol in het leven staan, in aanraking zijn geweest met Hart- en Vaatziekten en graag samen met andere vrouwen informatie uitwisselen. Daarnaast houden wij de hartsvriendinnen door middel van een app op de hoogte over lifestyle, wetenschap, evenementen, mode tips en kunnen de hartsvriendinnen gebruik maken van exclusieve kortingen.

Hebben wij u interesse gewekt en wilt u graag meedenken over het format hartsvriendinnen dan nodigen wij u graag uit om samen met ons en andere vrouwen van gedachten te wisselen over het format van Hartsvriendinnen.

Ja, ik word hartsvriendin!

Word vrijwilliger!

Hoe gaat het in zijn werk?

Hebben wij uw interesse gewekt? Meld u dan aan in het contactformulier hiernaast. Wij nemen dan contact met u op!