Hart voor Vrouwen hangers
“De kunst van creëren is om bij tegenslag je hart te volgen en het om te buigen naar iets positiefs”
Inge Meuleman uit Groningen zet zich in voor Hart voor Vrouwen en maakt prachtige hangers die u aan uw sleutelbos kunt hangen. De hangers kosten €7.50 per stuk, waarvan er €5= naar Hart voor Vrouwen gaat. U kunt deze hier bestellen.

 

 

Artikelen via Inner Wheel Nederland
Serviceclub Inner Wheel Nederland heeft Hart voor Vrouwen als Nationaal Service Project gekozen. Dit betekent dat de volledige serviceclub zich in gaat zetten door onder andere het verkopen van diverse artikelen om hierdoor geld te genereren voor Hart voor Vrouwen. Benieuwd welke artikelen zij hebben en hoe u deze kunt bestellen? Kijk dan hier.

 

 


Gezichtsmasker
Dit 3-laags herbruikbaar stoffen gezichtsmasker met een anti microbiële finish doodt 99% van de bacteriën en geur veroorzakende micro-organismen die zich ophopen in de vezels door contact met de huid. De binnenkant is van katoen voor comfort gedurende de hele dag. Het gezichtsmasker is voorzien van verstelbare elastische oorlussen voor een perfecte pasvorm.  U kunt deze hier bestellen.

 

 

10DAYS Shawl
Op vrijdag 14 februari 2019 heeft 10DAYS een unieke shawl gelanceerd, waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan Hart voor Vrouwen, zodat er nog meer multidisciplinair onderzoek gedaan kan worden. De shawl is dubbelzijdig bedrukt en heeft als afmeting 1.90 x 90 cm. De shawl kost € 29.95. U kunt deze hier bestellen.

 

 

Muziekkaart: “Zeg het op jouw manier!”
Wilt u iemand een kaart sturen met een persoonlijke touch? Hart voor Vrouwen heeft de oplossing!  Verras uw familielid, vriend(in), geliefde, buren, collega, etc. met een persoonlijk ingesproken bericht of zing  een stukje van een lied dat voor jullie een bijzondere betekenis heeft. De voorkant van de kaart is volledig naar uw eigen smaak te ontwerpen (mooie tekening, foto, bijzondere tekst). Voor slechts € 7,95 kunt u deze fantastische kaart hier bestellen.

 

 

 

 


Armband ‘Love your Heart’
Deze prachtige vergulde armband is speciaal ontworpen voor Hart voor Vrouwen. Deze prachtige armband kost € 149. Armband bestellen

 

                      

Boek ‘Hart voor Vrouwen’
Geschreven door Angela Maas. Het boek kost 28,95, dit is inclusief verzendkosten. Boek ‘Hart voor Vrouwen’ bestellen
Meer informatie kunt u hier vinden.

 

                                     

Tatoeage
Maak je sterk voor het vrouwenhart! 
 De tatoeage is ontworpen door Morrison Schiffmacher. Door het dragen van deze tatoeage steun je openlijk de stichting Hart voor Vrouwen. De stichting wil de levenskwaliteit voor vrouwen verhogen en zelfs genezing van hart- en vaatziekten realiseren. Deel jouw foto met tatoeage, voeg de hashtag hartvoorvrouwen toe en zorg dat nog meer mensen het belang van een sterk vrouwenhart gaan inzien. De tatoeage kost slechts € 1.Tatoeage bestellen

 

 

’t Haakhuysje
Een patiënt met MCD (Microvasculaire Coronaire Dysfunctie) heeft als hobby haken en draagt Hart voor Vrouwen een warm hart toe. Daarom gaat van ieder verkocht item een deel naar Hart voor Vrouwen. Kijk hier om te ontdekken wat ’t Haakhuysje allemaal voor moois heeft gehaakt.

 

 

 

Femia’s Creatie
Femia woont in Winsum en draagt Hart voor Vrouwen een warm hart toe. Zij verkoopt via haar winkel, website en Facebookpagina duurzame zelfgemaakte producten waarvan een deel van de opbrengst naar Hart voor Vrouwen gaat.