Shoppen voor HvV

Hart voor Vrouwen hangers
“De kunst van creëren is om bij tegenslag je hart te volgen en het om te buigen naar iets positiefs”
Inge Meuleman uit Groningen zet zich in voor Hart voor Vrouwen en maakt prachtige hangers die u aan uw sleutelbos kunt hangen. De hangers kosten €7.50 per stuk, waarvan er €5= naar Hart voor Vrouwen gaat. U kunt deze hier bestellen.

 

 

Harten theeblikje
Thee drinken, wie houdt daar nu niet van? Verwen uw moeder met dit gezellige harten theeblikje met een blend van groene thee die speciaal door Bloomz is gemaakt. De kosten zijn € 8.95 (excl. verzendkosten) en dan krijgt u deze opgestuurd in een luxe geschenkverpakking. U kunt het harten theeblikje bestellen via iwhartvoorvrouwen@gmail.com onder vermelding van uw naam, adresgegevens en het aantal dat u wilt bestellen. Indien u grotere hoeveelheden wilt bestellen, verzoeken wij u eerst een e-mail te sturen naar eerdergenoemd adres.

 

Tony Chocolonely
Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een lieve vriendin, collega, moeder, buurvrouw dochter of gewoon voor uzelf? De heerlijke repen van Tony Chocolonely zijn een verwennerij voor iedereen! U kunt deze voor € 8,= , excl. verzendkosten bestellen via nspinnerwheel@gmail.com onder vermelding van uw naam, adresgegevens, het aantal dat u wilt bestellen en de smaak die u wilt (puur, karamel zeezout, melk, melk/hazelnoot of puur amandel zeezout).

 


Gezichtsmasker
Dit 3-laags herbruikbaar stoffen gezichtsmasker met een anti microbiële finish doodt 99% van de bacteriën en geur veroorzakende micro-organismen die zich ophopen in de vezels door contact met de huid. De binnenkant is van katoen voor comfort gedurende de hele dag. Het gezichtsmasker is voorzien van verstelbare elastische oorlussen voor een perfecte pasvorm.  U kunt deze hier bestellen.

 

 

               Pins
               Deze mooie pins zijn voor € 5 te bestellen door middel van een e-mail te sturen naar
               info@hartvoorvrouwen.nl onder vermelding van ‘bestellen pins’

 

10DAYS Shawl
Op vrijdag 14 februari 2019 heeft 10DAYS een unieke shawl gelanceerd, waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan Hart voor Vrouwen, zodat er nog meer multidisciplinair onderzoek gedaan kan worden. De shawl is dubbelzijdig bedrukt en heeft als afmeting 1.90 x 90 cm. De shawl kost € 29.95. 10DAYS shawl bestellen

 

 

Muziekkaart: “Zeg het op jouw manier!”
Wil je iemand een kaart sturen met een persoonlijke touch? Hart voor Vrouwen heeft de oplossing!  Verras je familielid, vriend(in), geliefde, buren, collega, etc. met een persoonlijk ingesproken bericht of zing  een stukje van een lied dat voor jullie een bijzondere betekenis heeft. Tevens kun je de voorkant van de kaart helemaal naar jouw eigen smaak ontwerpen (mooie tekening, foto, bijzondere tekst). Voor slechts € 7,95 kun je deze fantastische kaart bestellen via info@hartvoorvrouwen.nl onder vermelding van ‘bestelling kaart’, we sturen je vervolgens een Tikkie en na betaling ontvang je de kaart via de post. Vergeet vooral niet je adresgegevens en je mobiele nummer (voor het Tikkie) aan te geven in de mail.

 


Armband ‘Love your Heart’
Deze prachtige vergulde armband is speciaal ontworpen voor Hart voor Vrouwen. Deze prachtige armband kost € 149. Armband bestellen

 

                      

Boek ‘Hart voor Vrouwen’
Geschreven door Angela Maas. Het boek kost 28,95, dit is inclusief verzendkosten. Boek ‘Hart voor Vrouwen’ bestellen
Meer informatie kun je hier vinden.

                                     

Tatoeage
Maak je sterk voor het vrouwenhart! 
 De tatoeage is ontworpen door Morrison Schiffmacher. Door het dragen van deze tatoeage steun je openlijk de stichting Hart voor Vrouwen. De stichting wil de levenskwaliteit voor vrouwen verhogen en zelfs genezing van hart- en vaatziekten realiseren. Deel jouw foto met tatoeage, voeg de hashtag hartvoorvrouwen toe en zorg dat nog meer mensen het belang van een sterk vrouwenhart gaan inzien. De tatoeage kost slechts € 1.Tatoeage bestellen

 

’t Haakhuysje
Een patiënt met MCD (Microvasculaire Coronaire Dysfunctie) heeft als hobby haken en draagt Hart voor Vrouwen een warm hart toe. Daarom gaat van ieder verkocht item een deel naar Hart voor Vrouwen. Kijk hier om te ontdekken wat ’t Haakhuysje allemaal voor moois heeft gehaakt.