Hart voor Vrouwen is op zoek naar vierdaagse sponsorlopers voor de vierdaagse van Nijmegen. Loopt u mee en wilt u graag tijdens uw wandeling een steentje bijdrage aan het goede doel dan zijn wij op zoek naar u.

Er sterven meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten. Toch worden bij wetenschappelijk onderzoek met name mannen onderzocht. Daardoor ontbreekt een gedegen kennis over de symptomen en oorzaken bij vrouwen. We maken ons hard voor het bij elkaar brengen van verschillende medische vakgebieden. Daardoor zijn onderlinge verbanden zichtbaar geworden. Want naast het hart, spelen ook andere organen en externe invloeden een rol bij hart- en vaatziekten. Maar we hebben nog meer kennis nodig over deze verbanden om vrouwenlevens te redden. Daarom stimuleert stichting Hart voor Vrouwen multidisciplinair onderzoek.

Vierdaagse sponsorloper

Als vierdaagse sponsorloper levert u een bijdrage aan meer onderzoek naar Hart- en vaatziekten bij vrouwen. De bedoeling is dat u voorafgaand aan de vierdaagse van Nijmegen zoveel mogelijk sponsors binnen haalt voor meer onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. U wandelt niet alleen voor u zelf maar ook voor een ander.

Aanmelden als vierdaagsesponsorloper kan hier

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Welkomstpakket (inclusief shirt van Hart voor Vrouwen)
  • Retour inschrijfgeld ad € 19,95 als u meer dan € 150,00 sponsorgeld genereert
  • Rustpunten onderweg met water, fruit en andere versnaperingen
  • Support van Hart voor Vrouwen onderzoeksfonds Radboudumc medewerkers en vrijwilligers tijdens de Vierdaagse