Livera en stichting Hart voor Vrouwen van Radboudumc gaan vanaf 14 februari 2019 een langdurige samenwerking met elkaar aan. Dit maakten beide organisaties bekend tijdens het “Love Your Heart” galadiner op 14 februari. Het doel van de samenwerking is de kennis over de symptomen en oorzaken van hart- en vaatziekten bij vrouwen te vergroten.

Livera is dé bodyfashion speciaalzaak in Nederland en heeft een grote collectie lingerie, bad- en nachtmode voor elke vrouw. Door haar 50-jarig bestaan in Nederland heeft ze bewezen over een enorme expertise te beschikken en de vrouw als geen ander te kennen. Livera staat voor ware schoonheid. De kracht van Livera is dat zij de vrouw laat stralen, doordat ze de vrouw de vrijheid geeft zichzelf te zijn, met al haar onzekerheden.

Livera en Hart voor Vrouwen gaan de samenwerking aan voor drie jaar, met als doel gezondheidsbevordering voor vrouwen. Door deze samenwerking verkrijgt de stichting Hart voor Vrouwen meer exposure die bijdraagt aan bekendheid voor de stichting en voor onderzoek naar het vrouwenhart.

Prof dr. Angela Maas, hoogleraar vrouwencardiologie Radboudumc “In Livera zien wij een mooie partner om op te trekken en bewustzijn te vergroten als het gaat om het vrouwenhart. Samen genereren we meer aandacht en meer geld om onderzoek te verrichten naar oorzaken en behandelingen van hart- en vaatziekten bij vrouwen.”

Carolien Wenderich, marketing manager van Livera: “Bij Livera willen wij voor vrouwen zorgen. We zorgen dat zij zich in onze winkel thuis en op haar gemak voelt en vinden het belangrijk dat zij zichzelf kan zijn, met al haar onzekerheden en imperfecties. We vinden het ook belangrijk dat vrouwen voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, bewegen en een gezonde leefstijl. De samenwerking met Hart voor Vrouwen past binnen de visie die wij hebben op hoe de vrouw in het leven staat en we zijn blij dat we met deze samenwerking ons steentje kunnen bijdragen om kennis te vergroten en onderzoek mogelijk te maken.”