Het is ons een genoegen om mede te delen dat Mariëlle Hartzema vanaf 31 augustus 2017 geregistreerd staat als verpleegkundig specialist.                      Mariëlle Hartzema zet zich als verpleegkundig specialist binnen het  specialisme vrouwencardiologie.  Wij feliciteren Marielle met haar benoeming en wensen haar veel succes in haar beroepsuitoefening.

 

pasfoto

 

 

 

 

 

 

 

Digitaal portfolio

Vanaf vandaag heeft u toegang tot uw digitaal portfolio, waarmee u kunt aantonen dat u uw bekwaamheid onderhoudt. De bewijsstukken die u hiervoor opslaat in uw portfolio, gebruikt u wanneer u over vijf jaar herregistratie aan wilt vragen. Het is daarom van belang dat u regelmatig inlogt en uw portfolio up-to-date houdt. Via de website van het Verpleegkundig Specialisten Register kunt u inloggen in uw portfolio met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.

 

Binnen enkele dagen zult u per post een certificaat ontvangen waarin staat verklaard dat u geregistreerd bent als verpleegkundig specialist.

 

Uw registratie als verpleegkundig specialist en uw specialisme wordt doorgegeven aan het CIBG, dat deze gegevens zal publiceren bij de gegevens van uw BIG-registratie als verpleegkundige, welke te vinden zijn op de website www.bigregister.nl.

 

Wij heten u van harte welkom als verpleegkundig specialist en wensen u veel succes in uw beroepsuitoefening.

 

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons opnemen via (030) 291 90 50 of registers@venvn.nl.