Het Radboudumc Onderzoeksfonds “Hart voor Vrouwen” organiseert medio maart 2020 wederom een mode event. Dit keer ten behoeve van fondsenwerving voor onderzoek naar nieuwe diagnostiek en behandelmethoden bij ‘’kramp in de hartspier’’. Het event vindt plaats bij Van der Valk Nijmegen- Lent.

Tijdens deze speciale avond verkopen wij de mooiste kleding en accessoires, zowel nieuw als vintage. We hebben al toezeggingen van bepaalde kledingmerken waaronder Zenggi, de Ruilhoek gekregen. Wie weet vindt u tijdens het event wel dat ene unieke item, of word u verliefd op een jurkje, of vind u die fantastische pump die overal bij past….
Om zoveel mogelijk geld te genereren voor onderzoek naar ‘’kramp in de hartspier’’ hebben wij uw hulp nodig.  Wij zijn op zoek naar kleding, schoenen, accessoires die we tijdens deze avond voor het goede doel mogen verkopen. 100% van de verkopen gaan naar het onderzoek.
Heeft u kleding, schoenen, accessoires, die een tweede kans verdienen? Schenk het dan aan Hart voor Vrouwen. De kleding, schoenen en accessoires mag u de gehele maand januari en februari inleveren bij het Radboudumc, stafsecretariaat cardiologie, tweede verdieping A gebouw route 616.

Namens het bestuur van Hart voor Vrouwen, prof dr. Angela Maas