Livera is gestart met de nieuwe marketingcampagne ‘Je lijf verandert, dus je BH ook’. Uit kwalitatief onderzoek is opnieuw gebleken dat veel vrouwen niet de juiste BH maat dragen, terwijl dat zo belangrijk is. Ook laat Livera zien dat zij de enige bodyfashion speciaalzaak is, waar álle vrouwen de juiste lingerie kunnen vinden. Ongeacht leeftijd, maat en wensen.

Je lijf verandert, dus je BH ook 8 op de 10 vrouwen draagt een verkeerde BH maat. Ons lichaam is voortdurend in ontwikkeling, maar veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoeveel invloed dat heeft op hun BH maat, en passen hun BH maat niet aan. Het onderzoek Op een zonnige zaterdagmiddag in Utrecht Hoog Catharijne vroeg Livera aan vrouwen in een speciaal ontwikkelde paskamer het hemd van het lijf. En was één van de Livera experts aanwezig om de vrouwen op te meten. En wat blijkt? Er is nog veel onwetendheid over het belang van de juiste BH maat. Hieronder enkele quotes van vrouwen die opgemeten zijn:
1. “Ik gok altijd mijn maat en kijk dan of het past”.
2. “Ik heb al mijn hele leven dezelfde BH maat. Ik heb sinds mijn eerste BH, rond mijn 13e nooit meer gemeten”.
3. “Een verkeerde maat, dat kan toch geen kwaad”.
4. “Ik weet zelf het beste mijn BH maat, ik heb deze maat al jaren”.
5. “Als ik een BH ga kopen, kijk ik alleen maar naar de cupmaat”.

Een vrouwenlichaam kan veranderen door allerlei oorzaken. We worden zwanger, komen aan, vallen af en worden ouder. Dit heeft invloed op ons lijf. Ondanks deze veranderingen blijven veel vrouwen dezelfde BH maat dragen. Maar als je lijf verandert, verandert je BH ook. Laat je daarom regelmatig opmeten door een Livera expert. De medewerksters van Livera zijn experts in het vinden van de juiste maat, merk en pasvorm en doen niets anders dan vrouwen voorzien van het beste advies. Zij kan je helpen bij het vinden van de juiste maat, pasvorm en merk. Een BH met een perfecte pasvorm voelt niet alleen fijner, het staat ook mooier en kan klachten aan schouders of rug voorkomen.

Speciaal voor de vrouwen die twijfelen aan hun BH maat heeft Livera nu een mooie actie; laat je opmeten in de winkel en ontvang 20% korting op BH’s van Chantelle, Passionata, Livera en Femilet.

Over Livera
Livera is een echt merk voor echte vrouwen. Voor alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera staat voor echte schoonheid. Livera vindt dat vrouwen mogen zijn wie ze zijn, zonder zichzelf te bedekken of weg te stoppen. Pas dan krijgt ware schoonheid de kans om te stralen, zowel van binnen, als van buiten. Wat vrouwen soms zien als hun imperfecties of onzekerheden, maakt hen juist bijzonder en uniek. Livera vindt het belangrijk dat vrouwen zichzelf zijn, trots zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Zonder dat dit beeld wordt bepaald door sociale media.

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag is ze een begrip in Nederland. In de 102 winkels staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Door de jarenlange expertise van de bodyfashionista’s kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne homewear, je vindt het bij Livera.