Geslaagd benefietconcert 18-12-2016

Afgelopen zondag 18 december 2016 vond in het Kunsthuis Rosmalen een benefietconcert plaats ten behoeve van het onderzoekfonds van de Radboud Universiteit te Nijmegen ‘hart voor vrouwen’.

Het concert stond in het teken van wat hoogstwaarschijnlijk het laatste optreden van Lian Manders zou zijn. Zij heeft een niet operabele hersentumor, zit in een rolstoel en is al gedeeltelijk verlamd. Aangezien zij vroeger regelmatig optrad met haar zus en een mooi repertoir had opgebouwd in de regio Deurne maar ook daarbuiten,  was het prachtig om haar wens ‘nog eenmaal op te treden’ in vervulling te laten gaan! Zeker in deze Kersttijd. Haar zus Heidy was speciaal uit Amerika overgevlogen voor een tweede stem en morele steun. Leo van Rijt op gitaar als derde man en ceremoniemeester zorgde voor een vlekkeloze presentatie.

Verder werkten mee aan wat een bijzondere middag is geworden:
Robert Jan Gruijthuijzen, zanger en gitarist, Emanuel Pessanha, fadozanger en gitarist, Harry van Lunenburg, gitarist en Cécile Potjes, zangeres.

Het goed bezochte Kunsthuis Rosmalen ziet terug op een bijzondere en geslaagde middag, waarvan de opbrengst met instemming van Lian naar boven vermeld onderzoekfonds wordt overgemaakt.

Namens Hart voor Vrouwen enorm bedankt voor dit geweldige initiatief!