Ambassadeurs

Daphne Deckers

Schrijfster, columniste, presentatrice en actrice Daphne Deckers zet zich sinds november 2023 in als ambassadrice voor Stichting Hart voor Vrouwen. Daphne: “ik vind het belangrijk dat er meer awareness komt voor hart- en vaatziekten bij vrouwen, omdat in de praktijk blijkt dat dit nog steeds heel hard nodig is. Vaak worden de klachten bij vrouwen niet herkend als hart- en vaatproblematiek omdat zij meestal andere symptomen vertonen dan de klassiek bekende symptomen”.

Meer informatie over Daphne Deckers kunt u hier vinden.

Topvrouwen Nederland

Stichting Topvrouwen Nederland biedt een platform aan vrouwelijke bestuurders en aankomende bestuurders die geloven in de kracht van netwerken. Vanuit dit gedachtegoed organiseert de stichting jaarlijks verschillende bijeenkomsten, zoals netwerkdiners en seminars en een jaarlijkse Awards Gala voor de beste vrouwelijke bestuurders. Voor deze awards kunnen vrouwelijke bestuurders uit alle sectoren worden voorgedragen. Hiermede creëren wij een grotere zichtbaarheid van onze vrouwelijke topbestuurders en werken wij tevens aan waardering van vrouwelijk leiderschap. 

Meer informatie over Topvrouwen Nederland kunt u hier vinden.

Quota Zeist

Quota Zeist e.o. is een serviceclub van vrouwen die zich, naast de uitoefening van hun beroep, willen inzetten voor de gemeenschap. Quota Zeist e.o. brengt vrouwelijke professionals bijeen. Dankzij hun kennis, ervaring en inzet zijn Quotarians (zo heet iemand die lid is van de Quota service club) in staat op deskundige wijze lokaal, nationaal en internationaal service te verlenen. Meer informatie over Quota Zeist kunt u hier vinden.

 10DAYS

Opgericht in 2007 door twee free-spirits; Barbara Hilbrink & Myon Veenendaal. 10DAYS is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. Om fashion te veranderen. De mogelijkheid bieden een eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen, met minder. Een kledingkast vullen met alleen maar kleding die je echt leuk vindt. Ook morgen en volgend jaar. Volg je hart, niet de trends.
Met deze gedachte ontstond onze eerste 10DAYS collectie: een creatieve mix van verschillende stijlen, die een tijdloze en tegelijkertijd persoonlijke garderobe vormen. Duurzaam en dynamisch. Deze uitdaging werd het startpunt voor 10DAYS lifestyle en inspireert hen nog elke dag om te bouwen aan tijdloze, seizoensloze, leeftijdsloze en gender-neutrale collecties. Because your wardrobe is our gallery.
Meer informatie over 10DAYS kunt u hier vinden.