Ambassadeurs

Inner Wheel Nederland

Persoonlijk verbonden, sociaal bewogen en internationaal betrokken, dat zijn alle ruim 100.000 leden van Inner Wheel. Met clubs in meer dan 100 landen verdeeld over 5 continenten. Inner Wheel Nederland heeft Hart voor Vrouwen gekozen als het Nationaal Service Project voor de komende drie jaar! Dit betekent dat Inner Wheel Nederland activiteiten gaat organiseren om meer gelden te genereren voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Meer informatie over Inner Wheel Nederland kunt u hier vinden.

Hart for Her

Hart for her is een fitnessformule, special gericht op vrouwen. De formule van hart for her is fun, friedship en feelgood. Hart for her maakt gebruik van hydraulische weerstand. Dit is te vergelijken met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen, waardoor de bewegingen gemakkelijker gaan. Meer informatie over hart for her kunt u hier vinden.

Quota Zeist

Quota Zeist e.o. is een serviceclub van vrouwen die zich, naast de uitoefening van hun beroep, willen inzetten voor de gemeenschap. Quota Zeist e.o. brengt vrouwelijke professionals bijeen. Dankzij hun kennis, ervaring en inzet zijn Quotarians (zo heet iemand die lid is van de Quota service club) in staat op deskundige wijze lokaal, nationaal en internationaal service te verlenen. Meer informatie over Quota Zeist kunt u hier vinden.

 10DAYS

Opgericht in 2007 door twee free-spirits; Barbara Hilbrink & Myon Veenendaal. 10DAYS is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. Om fashion te veranderen. De mogelijkheid bieden een eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen, met minder. Een kledingkast vullen met alleen maar kleding die je echt leuk vindt. Ook morgen en volgend jaar. Volg je hart, niet de trends.
Met deze gedachte ontstond onze eerste 10DAYS collectie: een creatieve mix van verschillende stijlen, die een tijdloze en tegelijkertijd persoonlijke garderobe vormen. Duurzaam en dynamisch. Deze uitdaging werd het startpunt voor 10DAYS lifestyle en inspireert hen nog elke dag om te bouwen aan tijdloze, seizoensloze, leeftijdsloze en gender-neutrale collecties. Because your wardrobe is our gallery.
Meer informatie over 10DAYS kunt u hier vinden.