ANBI

Onderzoeksfonds Radboudumc Hart voor Vrouwen is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een instelling met ANBI-status belastingvoordeel kunnen opleveren. Onderzoeksfonds Radboudumc Hart voor Vrouwen is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK-nummer 60010355 en RSIN 853730076.

Doelstelling

Hart voor Vrouwen heeft tot doelstelling om meer onderzoek uit te voeren naar de oorzaken van hart- en vaatziekten bij vrouwen. Want als deze ziekte doodsoorzaak nummer één is, is het tijd voor verandering. Het is van essentieel belang dat we meer causale verbanden kunnen leggen om de ziekte een halt toe te roepen. Daarom hebben we een aantal onderzoekstrajecten geïdentificeerd als interessegebieden.

Jaarverslagen

Contact

Voor vragen over uw eigen gezondheid of een aanvraag voor een second opinion kunt u terecht bij onze polikliniek, te bereiken op 024-3619350. Onderzoeksfonds Hart voor Vrouwen is te bereiken via onderstaand invulformulier.

  Postadres
  Onderzoeksfonds Radboudumc Hart voor Vrouwen
  Huispost 616
  Postbus 9101
  6500 HB Nijmegen

  Bezoekadres
  Onderzoeksfonds Radboudumc Hart voor Vrouwen
  Geert Grooteplein 10
  6525 GA Nijmegen