Individuele- en teamacties

Wie maakt het

Wie maakt het

Geeke Voortman is sinds 2009 de drijvende kracht achter Wie Maakt Het. Geeke heeft een miniboekje gemaakt ‘Komt een vrouwenhart bij de dokter’. Dit boekje is geschreven voor iedereen die meer wil weten over hartklachten bij vrouwen. Wat zijn signalen voor hartklachten. Wat zijn risicofactoren en waar vind je meer informatie. Dit mini-boekje vertelt in een notendop waar het om draait bij het vrouwenhart.

Bekijk actie
’t Haakhuysje

’t Haakhuysje

Een patiënt met MCD (Microvasculaire Coronaire Dysfunctie) heeft als hobby haken en draagt Hart voor Vrouwen een warm hart toe. Daarom gaat van ieder verkocht item een deel naar Hart voor Vrouwen.

Bekijk actie
Femia’s Creatie

Femia’s Creatie

Femia woont in Winsum en draagt Hart voor Vrouwen een warm hart toe. Zij verkoopt via haar winkel, website en Facebookpagina duurzame zelfgemaakte producten waarvan een deel van de opbrengst naar Hart voor Vrouwen gaat.

Bekijk actie
Inge Meuleman; hangers voor HvV

Inge Meuleman; hangers voor HvV

De kunst van creëren is om bij tegenslag je hart te volgen en het om te buigen naar iets positiefs!! Daarom zet ik mij in voor de stichting Hart voor Vrouwen met het verkopen van, geheel door mijzelf gemaakte (inclusief de grote kralen), Hart voor Vrouwen hangers.

Bekijk actie