Gezamenlijke kerstactie Radboudumc goede doelen

Kerst draait om samen zijn, warmte, licht, liefde, geluk en bovenal gezondheid. Vanaf 10 t/m 21 december aanstaande organiseren de twee Radboudumc stichtingen, Radboud Oncologie Fonds en Hart voor Vrouwen Onderzoeksfonds Radboudumc, twee kerstacties waarmee donaties voor wetenschappelijk onderzoek in het Radboudumc worden opgehaald.

 

De wensboom
Op donderdag 10 december aanstaande worden er twee prachtige kerstbomen van drie meter in de centrale hal bij de hoofdingang van het Radboudumc opgetuigd. De Radboudumc stichtingen Radboud Oncologie Fonds en Hart voor Vrouwen bieden patiënten, familieleden en kennissen, en medewerkers van het Radboudumc een aantal dagen de mogelijkheid om een wens te doen en deze in de kerstbomen te hangen. Wij vragen een vrijwillige bijdrage voor wetenschappelijk onderzoek in het Radboudumc. Uiteraard krijgt de donateur hier ook iets voor terug, namelijk een kerstbal voor in de eigen kerstboom.

 

De kerstster
Vanaf 15 december aanstaande verkopen de twee stichtingen kerststerren (groot en klein) voor het restaurant in het Radboudumc. Patiënten, familieleden en kennissen, en medewerkers van het Radboudumc en kunnen de planten aanschaffen voor thuis of aan iemand geven die ze willen verblijden. Wij vragen 4 euro voor de grote kerststerren en 2,50 euro voor de kleine. De opbrengsten worden minus een kleine kostprijs gedoneerd aan wetenschappelijk onderzoek in het Radboudumc.

Kom langs en draag ook bij!