Komt u ons mode lifestyle event versterken met een stand?

Hart- en vaatziekten is bij vrouwen doodsoorzaaknummer 1 dit willen wij graag voorkomen en daarom organiseren wij in samenwerking met Van der Valk Nijmegen – Lent op zondag 29 maart a.s. een mode lifestyle event .
Op deze bijzondere middag presenteren wij kleding, schoenen, zowel nieuw als vintage. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men o.a. genieten van een lezing van Angela Maas en de theatervoorstelling van Isa Hoes en Medina Schuurman. Daarnaast is er de gelegenheid om de gezondheid te checken, te genieten van een ontspannende massage, het kleurenhart te laten spreken en kan men de hele avond shoppen.

Wilt u één van de ondernemers zijn die bij dit event aanwezig is met een stand dan is dit uw kans! Gedurende het event kunt u uw producten promoten/ verkopen. Daarnaast gaat u mee in het PR bereik van het Radboudumc en steunt u het goede doel.
U kunt een stand van 2 tot 3 meter bij ons huren voor € 60,00 excl BTW. De opbrengsten van de stand zijn volledig voor uw eigen onderneming. Uiteraard kunt u er voor kiezen om een gedeelte van uw eigen opbrengsten te schenken aan onze stichting.

De volledige opbrengst van deze middag gaat naar onderzoek naar Hartschade bij Borstkanker. Het blijkt dat 15% van de vrouwen tijdens of (lang) na de behandeling voor borstkanker hartschade oploopt, vaak zonder dat dit ontdekt wordt. Meer onderzoek naar de oorzaken en juiste behandeling zijn nodig, juist omdat de kwaliteit van leven bij patiënten met borstkanker de laatste 10 jaar alleen maar verbeterd is.
Aanmelden: stuur een email met meer gegevens over uw onderneming naar info@hartvoorvrouwen.nl .