Mathilde Santing geeft bijzonder concert op 16 mei 2021 in Utrecht

Op 16 mei zal Mathilde Santing een bijzonder concert geven in TivoliVredenburg. Op deze avond zal Mathilde in de grote zaal niet alleen haar prachtige en bijzondere geluid ten gehore brengen maar staat het concert tevens in het teken van Mathilde als Ambassadrice van de Stichting Onderzoeksfonds Radboudumc Hart voor Vrouwen.
Tijdens het concert op 16 mei “Before The Parade” staat één ding centraal: trots.

 

Trots om zichtbaar te mogen zijn in diversiteit. Parades vieren solidariteit en gelijkwaardigheid, en toch wordt daarbij vaak een wezenlijk aspect over het hoofd gezien: ieder mens is fundamenteel gelijk, maar dat geldt niet voor ieder lichaam. Angela Maas, Hoogleraar Cardiologie voor Vrouwen toont in haar boek Hart voor vrouwen dat symptomen van hartziekten verschillen tussen vrouw en man. Erkenning daarvan is aantoonbaar levensreddend.

Op 16 mei zal Mathilde Santing, samen met Angela Maas, Karin Bloemen en andere talentvolle artiesten, in TivoliVredenburg op een originele, onvergetelijke en natuurlijk  zeer muzikale manier dan ook een prachtig concert geven. Het is één voorbeeld van Santings betrokkenheid die voortkomt uit de wetenschap dat de universele taal van muziek uitnodigt tot verdieping, verwondering en verbinding.

Over Mathilde’s nieuwe album “Troublemaker”

“Facinerend als een film Noir” Musicmaker
“De muziek betovert en is erg gevarieerd. Titelnummer ‘Troublemaker’ laat Mathilde zien op de toppen van haar kunnen als zangeres. Ingetogen, uitgesproken, in volledige controle van dynamiek vertelt ze haar verhaal” Maxine
‘Dit album heeft alles. ‘Troublemaker’ is een hoogtepunt in de carrière van Mathilde Santing. Hopelijk gaan we de zangeres met dit materiaal op tour zien gaan.” Jan Vranken

De ticketverkoop voor het concert is direct gestart via TivoliVredenburg.nl.

Mathilde Santing
Zondag 16 mei 2021
TivoliVredenburg | Grote Zaal
Entree concert: €31,25- (inclusief servicekosten)

Meer informatie: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/mathilde-santing-14-05-2020/