Vierdaagse special 2014

Vierdaagse special

 

Grietje, onze eerste Vierdaagse sponsorloper voor Hart voor Vrouwen

261350_119582248128459_3083356_nHet verhaal van Grietje  

Mijn naam is Grietje Schampers. Dit jaar heb ik voor de 11e keer de 4-daagse gelopen. Toen ik gevraagd werd of ik mee wilde doen aan de sponsorloop voor “Hart voor Vrouwen” was ik eigenlijk vrijwel direct enthousiast. In 2009 heb ik zelf een hartinfarct gehad waar ik in het Radboudumc zeer adequaat aan geholpen ben. Ik heb er helemaal geen last meer van en heb sindsdien al weer 3 keer de 4-daagse gelopen. Omdat veel vrouwen, meer dan mannen, last krijgen van hartklachten en deze klachten niet zo snel worden onderkend als bij mannen, is het goed dat hier meer onderzoek naar wordt gedaan. Vandaar dat ik dit doel steun en ik hoop dat ik niet de enige ben. Ieder tientje helpt.Grietje onze Vierdaagse sponsorloper haalt uiteindelijk €1975,- op voor Hart voor Vrouwen. Wij zijn super trots op Grietje!

 

 

Vierdaagse instuif Hans van Delft

Vrijdag 18 juli de laatste dag van de 98e editie van de Vierdaagse. Veel wandelaars hebben de Vierdaagse uitgelopen.

Samen met vele andere genodigden van de Vierdaagse instuif hebben Marleen van Wely (cardioloog), Angela Maas (hoogleraar vrouwencardiologie), Suzette Elias (cardioloog) en Eveline Kooke (fondsenwerver) op de Vierdaagse plaza (terrein van het concertgebouw alsmede de overdekte Viptribune) de wandelaars een trots en warm onthaal gegeven. Daarnaast zijn zij in contact gekomen met veel bedrijven die eventueel geïnteresseerd zijn in donateurschap voor Hart voor Vrouwen.

 

Kindermiddag Cuijk

Op zondag 13 juli jl. was de kindermiddag in Cuijk. Hart voor Vrouwen onderzoeksfonds Radboudumc was samen met clown Vivientje hierbij aanwezig. Clown Vivientje maakte voor de kinderen mooie hartenballons terwijl de vrijwilligers veel bezoekers hebben aangesproken over het fonds. Veel bezoekers gaven aan dat zij al veel over Hart voor Vrouwen onderzoeksfonds Radboudumc in de regionale dagbladen hadden gelezen.

Clown Vivientje bedankt voor je hulp tijdens de kindermiddag in Cuijk.

Vierdaagse Vivientje

 

 

 

 

Kindermiddag Marienburg Nijmegen

Maandag 14 juli 2014 was een geslaagde kindermiddag op de Marienburg. De kinderen werden door Clown Funny geschminkt. Naast het schminken werden hartenballonnen uitgedeeld. Allemaal in het teken van Hart voor Vrouwen. Tijdens de kindermiddag reageerden veel moeders enthousiast op het fonds.

Clown Funny bedankt voor je hulp tijdens deze geslaagde kindermiddag.

 Naomi en Mariska

Wedren het hart van de Vierdaagse

Hart voor Vrouwen was de gehele week op de Wedren aanwezig tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. Tijdens deze week heeft Hart voor Vrouwen verschillende activiteiten georganiseerd. De vrijwilligers die rondliepen in een hartenkostuum waren een groot succes. Mensen waren nieuwsgierig, wilden met de harten op de foto, of gaven spontane donaties. De hartenkostuums hebben zelfs een item in het Vierdaagseprogramma van SBS 6 gehaald. Zie onderstaande link:

http://www.uitzending.net/gemist/257804/SBS-6/De_Vierdaagse.html

 

Niet alleen de hartenkostuums hebben voor veel naamsbekendheid gezorgd, ook de wensboom, de loterij (met als hoofdprijs een reis naar Parijs), het fotohokje en de sleutelhangers. Maar vooral het enthousiasme van de vrijwilligers, die het fonds hebben toegelicht aan alle bezoekers en wandelaars, was hartverwarmend.

Sponsors van Hart voor Vrouwen van de Vierdaagse 2014

Via deze weg willen wij graag onze sponsors van de Vierdaagse 2014 bedanken.

* Pannenkoekenrestaurant Den Tol Plasmolen

* Van Noodreizen

* Vlaams Arsenaal Nijmegen

* Vierdaagsefeesten

* Mix en Matchkdo

* Fotohokje.nl

* DVG vastgoed

* YLA lifestyl & wol